Binnenkort bij London Books!

Ben jij bereid alles op te geven voor jouw grootste droom?
Ze stond met haar Louis Vuitton-hakken stevig op het hoogpolige tapijt. Keek uit over het mooiste stuk van Amsterdam. En coachte mensen op topniveau.
Tot die dag dat ze zichzelf weer die vraag hoorde stellen: ‘Leef jij je grootste droom?’ En schrok van haar eigen antwoord.
Chantal Heutink liet het snelle Amsterdamse leven achter voor een nieuw bestaan in de laid-backcultuur van Kenia. Ze verruilde haar perfect gestylede coupe voor Bo Derek-vlechtjes. En verliet haar designhuis voor een matras in een overvolle kamer van drie Keniaanse zusjes.
Wat bleef, was haar tomeloze ambitie: ieder meisje in Kenia naar school, ook op hun ‘rode dagen’.

Ze zette succesvol een social business op in Kenia en richtte I-Care op. Daarmee zorgde ze er onder andere voor dat uitwasbaar maandverband beschikbaar kwam voor een continent met meisjes vol jonge dromen. Haar doel: niet langer ogen vol neergeslagen schaamte in de halflege klaslokalen, maar een generatie jonge vrouwen met een trotse blik recht vooruit.

Chantal Heutink is bekend als ‘the lady in red dealing with the red issue’. Een blonde zakenvrouw op hakken die alles deed voor haar ambitie. Behalve op blote voeten door het stof gaan.

Bestellen Meer info

Net verschenen!

Al vijfentwintig jaar werkt Herman Cools met mannen die van mannen houden, zowel in workshops en trainingen als individueel. Voor dit boek, waarin hij terugblikt op zijn rijke ervaring, interviewde hij meer dan vijftig mannen.

Flarden uit levensverhalen van mannen van vlees en bloed en eigen ervaringen, worden vermengd met reflecties, dromen, mythen, sprookjes en poëzie.
Lust en littekens is een bundel vol verrukkelijke vertellingen geworden: sprankelend, ontroerend en erotisch, soms verscheurend of bloedstollend.
Door de persoonlijke verhalen aan elkaar te rijgen ontstaat een beeld van een gemeenschap, de focus ligt niet op ‘de individuele bomen’, maar op ‘het bos’.

Bestellen Meer info