NET VERSCHENEN

voorkant

Gelukkige mensen zijn gezonder, leven langer en gunnen gul. Ze zijn creatiever, energieker en succesvoller. Ze verdienen meer en genieten schaamteloos. En geluk kun je leren.

De Vibe deelt de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie, geeft praktische toepassingen en vertelt het persoonlijke succes en verdriet van Mark Verhees. Het boek neemt je mee op een prikkelende ontdekkingsreis. Ontwikkel een positieve focus, train jouw succesgeheugen, creëer een geluks-stemming en wordt beloond door het leven.

Mark Verhees is manisch positief. Meer dan 500.000 mensen volgen zijn ‘Voor positiviteit’. Zijn quotes, scheurkalenders, boeken, trainingen en online-programma’s hebben honderdduizenden mensen blijvend positief beinvloed.

‘Mark Verhees is een van de mooiste mensen die ik ooit ontmoette. Hij is het levende bewijs van de kracht van positiviteit. Ook als het even niet meezit.
Een lekker geschreven, bloedeerlijk en wijs boek dat je jezelf en iedereen om je heen gunt. Vol liefde, hoop en pittige kicks in the butt.

BESTELLEN

Lees De Vibe en ervaar geluk als levenslange beloning.’ – Christine Pannebakker: auteur van Het Mama masterplan, Vrouwenpower en De week

scheurkalendervoorkanpositiviteit

Via Twitter en Facebook bereikt “Voor Positiviteit” dagelijks 600.000 mensen. Spreuken worden gedeeld, er wordt op gereageerd en … de beste, mooiste, fraaiste spreuken verschijnen nu in een unieke scheurkalender.
Een compleet nieuwe scheurkalender! Dagelijks een positieve spreuk in huis. Wat voor mooie energie verspreid je daarmee, zeg. Gun jezelf en je naasten deze dagelijkse opfrisser. Geniet ervan!
– met prachtige foto’s
– stijlvol en origineel weergegeven
– 320 pagina’s (zaterdag en zondag op 1 pagina)
– kan door de brievenbus!

BESTELLEN

 

 

 

9789492179418_front

Hét boek voor iedereen die een droom heeft.
Ben jij bereid om hard te werken, af te zien, doelen te stellen, pijn te verdragen en toch door te gaan? Alles voor dat gevoel van euforie?
Aagje Vanwalleghem ging door een hel om haar droom te verwezenlijken. In een klimaat dat niet klaar was voor haar talent. Zij nam op zestienjarige leeftijd deel aan de turnfinale op de Olympische Spelen in Athene en zette niet alleen zichzelf maar ook het Belgische turnen op de kaart.
Maar tegen welke prijs?

MEER INFORMATIE